اختلال خواب و تاثیرش بر افسردگی بزرگسالان
به گزارش وبلاگ تحصیل، خبرنگاران : پژوهشگران در آنالیز جدیدی دریافتند که اختلال خواب در نوجوانی می تواند به بروز نشانه های افسردگی منجر گردد و سلامت روانی نوجوانان را به خطر بیندازد.

به گزارش وبلاگ تحصیل به نقل از فارس، ساینس دیلی گفت، نتایج یک پژوهش جدید، حاکی از این است که اختلال خواب مزمن در نوجوانی می تواند به بروز افسردگی هم در مردان و هم در زنان منجر گردد و واکنش استرس را در زنان تغییر دهد.
نتایج این پژوهش، در شرایط همه گیری کووید-19 و هنگامی که سلامت روانی نوجوانان تحت فشار واقع شده است، از اهمیت زیادی برخوردار هستند.
این آنالیز تأکید می نماید، اختلال خواب مزمن در دوران بلوغ می تواند به افسردگی در مردان و زنان منجر گردد و واکنش استرس را به ویژه در زنان تغییر دهد.
این پژوه توسط محققان دانشگاه اتاوا اجرا شده و در ژورنال Behavioral Brain Research منتشر شده است.
نفیسه اسماعیل(Nafissa Ismail)، استادیار دانشکده روانشناسی دانشگاه اتاوا از پژوهشگران این پروژه گفت: بیش از 264 میلیون نفر در سراسر دنیا از افسردگی رنج می برند. افسردگی، یک اختلال خلقی بسیار متداول است که کیفیت زندگی را کاهش می دهد.
به گفته وی، افرادی که مبتلا به افسردگی هستند، علائم مختلفی از جمله بیماری عمومی، اختلالات خواب و تمایل به خودکشی را در موارد شدید تجربه می نمایند.
براساس داده های موجود، در حال حاضر زنان دو برابر بیشتر از مردان دچار افسردگی هستند.
محققان باور دارند، بزرگسالان مبتلا به افسردگی اغلب اولین علائم افسردگی را در اوایل دوره بلوغ تجربه می نمایند. با این حال، علل زمینه ای برای افسردگی نوجوانان و میزان شیوع خاص آن هنوز معین نیست.
انتهای پیغام/
منبع: اقتصادنیوز