طرز تهیه لازانیا با بادمجان و گوشت؛ کم چرب و خوشمزه

به گزارش وبلاگ تحصیل، لازانیا با بادمجان را می توانید با گوشت چرخکرده، با مرغ، با سیب زمینی یا حتی با اسفناج تهیه کنید. لازانیای بادمجان به علت اینکه چربی کمی دارد طرفداران زیادی پیدا کرده است.

طرز تهیه لازانیا با بادمجان و گوشت؛ کم چرب و خوشمزه

وبلاگ تحصیل | سرویس آشپزی - اگر شما هم عاشق لازانیا هستید و طرفدار انواع غذا با بادمجان، بدون شک از طعم لازانیا با بادمجان لذت خواهید برد. این فست فود جذاب که البته شاید کمی جدید هم باشد یکی از فست فودهای ایتالیایی است که نسبت به بقیه مدل های آن سالم تر است. چون پنیر کمتری دارد و بادمجان آن هم سرخ شده نیست و با تنها با کمی روغن در فر کباب می شود. یکی از مزیت های دیگر پخت لازانیا با بادمجان و گوشت، طبخ آسان تر آن است و طعم بی نظیر آن هم با توجه به ترکیب گوجه و بادمجان و گوشت، جای صحبتی نمی گذارد. پس در ادامه این مطلب با ما باشید تا طرز تهیه لازانیای بادمجان خوش خوراک را ببینیم.

مواد لازم برای تهیه لازانیا با بادمجان و گوشت

مواد لازم لازانیا بادمجان برای 8 نفر
پاستای لازانیا

یک بسته

گوشت چرخکرده1 کیلوگرم
بادمجان1 کیلوگرم
پیاز1 عدد
سیر3 حبه
گوجه800 گرم
جعفری خشک 1 قاشق چایخوری
روغن زیتونبه مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
پنیر موزارلا1 پیمانه

زمان پخت: 50 دقیقه

طرز تهیه لازانیا با بادمجان

  • کلاه بادمجان ها را بکنید و آن ها را ورقه ای برش بزنید. روی سینی فر پهن کرده و رویشان 2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و داخل فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد بگذارید تا بپزند. 25 دقیقه صبر کنید تا بادمجان ها خوب نرم شوند.
  • سیر و پیاز را رنده و خرد کرده و داخل یک ماهیتابه سرخ کنید. وقتی طلایی رنگ شدند موقع اضافه کردن گوشت چرخکرده است. چند دقیقه تا زمانی که گوشت ها نیم پز شوند آن را با پیاز و سیر تفت دهید. (می توانید از سینه مرغ ریش شده بجای گوشت استفاده کنید و یا اگر رژیم گیاهخواری دارید سیب زمینی و اسفناج را جایگزین گوشت کنید.)
  • برای رنگ و لعاب مواد لازانیا باید به آن گوجه اضافه کنید. گوجه را با نمک و فلفل و جعفری به گوشت اضافه کنید و روی شعله کم آن ها را هم بزنید تا گوشت کاملا پخته شود و آب گوجه فرنگی بخار شود.
  • ورقه های لازانیا را می توانید از قبل طبق دستور روی بسته بندی آن، آماده کنید. در این مرحله باید ظرف یا قالب لازانیا را با کمی روغن چرب کنید. (بهتر است از قلم مو برای این کار استفاده کنید تا بیش از حد چرب نشود) . سپس ورقه های لازانیا را کف ظرف پهن کنید
  • نصف ماده لازانیا را به آرامی روی ورقه ها بریزید و با کف یک قاشق سطح آن را صاف کنید. سپس یک ورقه بادمجان که از قبل در فر پختیم را روی آن پهن کنید.
  • روی بادمجان ها را با یک لایه دیگر از ورقه لازانیا خوب بپوشانید و روی آن را هم با نصف باقیمانده گوشت بپوشانید. باز هم یک لایه دیگر بادمجان و روی آن هم یک لایه نازک گوشت. سپس روی تمام این لایه ها پنیر موزارلا را بپاشید.

    نکته: شما می توانید روی لایه های قبلی هم پنیر اضافه کنید؛ اما این کار باعث می شود لازانیای شما پرچرب و سنگین شود.

  • روی قالب یا ظرف لازانیا را آلومینیوم بکشید و به مدت 25 دقیق تا نیم ساعت داخل فر قرار دهید. بعد از آن برای اینکه روی لازانیا خوب طلایی و خوشرنگ شود، ورقه آلومینیومی را در بیاورید و این بار به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از آن لازانیای گوشت و بادمجان شما آماده سرو می شود.

لازانیا قابلمه ای با بادمجان

در آخر

طرز تهیه لازانیای بادمجان و گوشتی که دیدیم یکی از دستور آشپزی های اصلی این فست فود جذاب ایتالیایی بود. در این دستور سعی شد تا حد امکان یک غذای سالم با مواد مغذی و کم چرب تهیه شود چرا که سلامتی از هر چیز مهم تر است. اگر به فر دسترسی ندارید راه حل شما در مطلب طرز تهیه لازانیا بدون فر است! همچنین اگر به سبزیجاتی همچون اسفناج علاقمندید پیشنهاد می کنیم طرز تهیه لازانیا با مرغ و اسفناج در قسمت نظرات و پرسش ها می توانید سوالات و تجربیاتتان در این مورد را با ما و دیگر مخاطبان وبلاگ تحصیل در میان بگذارید.

منبع: setare.com

به "طرز تهیه لازانیا با بادمجان و گوشت؛ کم چرب و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لازانیا با بادمجان و گوشت؛ کم چرب و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید