5 نکته مهم برای پخت شیرینی اسکار گردویی

به گزارش وبلاگ تحصیل، شیرینی اسکار یکی از شیرینی های سنتی است که دستور تهیه بسیار آسانی دارد و برای پذیرایی در عید نوروز بسیار مناسب است.

5 نکته مهم برای پخت شیرینی اسکار گردویی

وبلاگ تحصیل | در این روزهای سال نو پخت شیرینی های خوشمزه و خانگی برای پذیرایی رونق می گیرد و همه به تکاپوی تهیه شیرینی می افتند. شیرینی های مخصوص نوروز که در خانه تهیه می شوند، بسیار متنوع، رنگارنگ و خوشمزه هستند.

به گزارش وبلاگ تحصیل ، شیرینی اسکار گردویی یکی از این شیرینی های خوشمزه و مخصوص نوروز است که علاوه بر ایران در کشور های گوناگون هم تهیه می گردد. شیرینی اسکار در استان متحده آمریکا به شیرینی اثر انگشتی و در سوئد به غار تمشک معروف است که منشأ آن را کشور سوئد می دانند. این شیرینی خشک که از ماندگاری بالایی برخودار است، از ترکیب آرد با کره، پودر قند، هل و گردو تهیه می گردد که عطر و طعم فوق العاده ای دارد و برای پذیرایی در نوروز گزینه بسیار زیبا و مناسبی است.

در ادامه این مطلب طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی همراه با ارائه نکات مهم مربوط به تهیه این شیرینی تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم

آرد سفید شیرینی: 125 گرم

تخم مرغ: 1 عدد

کره: 75 گرم

پودر قند: 50 گرم

وانیل: نوک قاشق چای خوری

پودر هل: نصف قاشق چای خوری

مغز گردو خرد شده: 1 پیمانه

طرز تهیه شیرینی اسکار

مرحله اول: برای آغاز کار کره را که به دمای محیط رسیده است، همراه با پودر قند با همزن برقی به مدت 2 دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و شفاف گردد؛ سپس زرده تخم مرغ را جدا کنید و همراه با وانیل و پودر هل به مواد بالا اضافه کنید و حدود یک تا دو دقیقه دیگر با همزن بزنید.

مرحله دوم: در این مرحله همزن را خاموش کنید و کنار بگذارید. آرد را کم کم و طی دو مرحله به مواد اضافه کنید و هم زمان با لیسک یا همزن دستی هم بزنید. وقتی مواد حالت خمیری پیدا کرد، لیسک را کنار بگذارید و با دست ورز بدهید تا حالت یک خمیر منسجم را پیدا کند که به دست نچسبد. توجه داشته باشید که خمیر را بیش از میزان ورز ندهید؛ زیرا خمیر به روغن می آید و شیرینی شما بعد از پخت خشک می گردد.

مرحله سوم: از خمیر گلوله هایی ده گرمی به میزان فندق بزرگ یا گردوی کوچک بردارید و با کف دستتان گرد کنید. سفیده تخم مرغ را داخل یک کاسه بریزید و با چنگال هم بزنید. گلوله خمیر را داخل سفید تخم مرغ بندازید؛ سپس با چنگال بردارید و در مغز گردو بغلتانید. گلوله های آماده را داخل سینی فر که روی آن کاغذ روغنی پهن نموده اید، با فاصله از هم بچینید و سینی را در فر 170 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار بدهید تا شیرینی ها بپزند. بعد از این که شیرینی را از فر خارج کردید و خنک شد، روی آن ها کمی پودر قند بپاشید و در ظرف سرو بچینید.

5 نکته مهم برای پخت شیرینی اسکار گردویی

1 ـ دمای پخت شیرینی اسکار برای فر های برقی 150 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه است.

2 ـ برای تهیه شیرینی اسکار می توانید به دلخواه به جای مغز گردو از کنجد یا مغز پسته خرد شده بهره ببرید.

3 ـ این شیرینی را داخل ظرف در بسته و در یخچال نگهداری کنید.

4 ـ برای تزیین شیرینی اسکار گردویی می توانید روی خمیر قبل از پخت یک حفره کوچک درست کنید و بعد از پخت و خنک شدن شیرینی داخل حفره را با ژله بریلو یا شکلات تخته ای آب شده پر کنید.

5 ـ برای تهیه شیرینی حتماً از پودر هل سبز بهره ببرید؛ زیرا نسبت به هل سفید عطر بیش تری دارد و برای تهیه دسر و شیرینی مناسب تر است.

منبع: فرادید

به "5 نکته مهم برای پخت شیرینی اسکار گردویی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "5 نکته مهم برای پخت شیرینی اسکار گردویی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید