طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی غذایی مجلسی و خوشمزه

به گزارش وبلاگ تحصیل، کرمانشاه غذاهای معروف و فوق العاده خوشمزه ای دارد که از جمله این غذاها می توان به آش ترخینه، دنده کباب و خورش خلال اشاره نمود. از وجه تمایزهای غذاهای کرمانشاهی، می توان به استفاده از روغن کرمونشاهی اشاره نمود که در بیشتر غذاها به جای روغن و کره از آن استفاده می نمایند. در این مقاله می خواهیم طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی را به شما آموزش دهیم. طعم این خورش با روغن کرمانشاهی بی نظیر می گردد، اما اگر در دسترس ندارید، از کره معمولی هم می توانید بهره ببرید.

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی غذایی مجلسی و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه خورش خلال کرمانشاه

  • گوشت خورشتی 300 گرم
  • زرشک یک پیمانه
  • پیاز یک عدد
  • رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
  • گلاب پنج قاشق غذاخوری
  • زعفران (دم نموده) نصف پیمانه
  • خلال بادام درشت 250 گرم
  • چوب دارچین دو تکه کوچک
  • لیمو عمانی دو عدد
  • نمک و زردچوبه به میزان لازم
  • روغن حیوانی کرمانشاهی به میزان لازم

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی

مرحله اول

برای تهیه خورش خلال کرمانشاهی ابتدا پیاز را خرد کنید و با روغن تفت دهید تا طلایی رنگ گردد. سپس کمی زردچوبه به آن اضافه کنید. گوشت های خورشتی را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد.

مرحله دوم

رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا مزه خامی آن از بین برود و خورش خوش طعم تر و خوش رنگ تر گردد.

مرحله سوم

حدود چهار لیوان آب به خورشت اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا گوشت با حرارت ملایم حدود دو ساعت بپزد. داخل یک کاسه میزانی آب گرم بریزید و خلال بادام های خورش خلال کرمانشاهی را داخل کاسه خیس کنید تا نرم شوند.

مرحله چهارم

میزانی زعفران بسایید و دم کنید. خلال ها را داخل زعفران دم نموده خیس کنید تا تغییر رنگ دهد.

وقتی آب خورش کم شد و کمی جا افتاد، خلال بادام، کره حیوانی، زعفران، چوب دارچین، گلاب، لیمو عمانی و نمک را به خورش اضافه کنید. زرشک را هم بشویید و در همین مرحله به خورش اضافه کنید.

مرحله پنجم

حرارت را کم کنید و حدود 30 دقیقه خورش را روی حرارت قرار دهید تا کاملا جا بیفتد. وقتی قابلمه را می خواستید از روی حرارت بردارید، چوب های دارچین را از قابلمه خارج کنید و نمک غذا را تست کنید.خورشت شما آماده است.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی غذایی مجلسی و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی غذایی مجلسی و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید