کدام غذا ها بدن را از کم آبی نجات می دهند؟
به گزارش وبلاگ تحصیل، غذا های حاوی آب، نه تنها کالری کمتری دارند و به کاهش وزن یاری می نمایند، بلکه انتخاب مفیدی برای جلوگیری از کم آبی بدن هستند.
در روز های میانی تابستان و زمانی که گرمای هوا به اوج خود می رسد خطر گرمازدگی تهدیدی جدی برای تمام افراد بویژه کسانی است که مجبور به خارج شدن از منزل باشند. اما چگونه می توان راهی یافت که احتمال ابتلا به گرمازدگی و کم آب شدن بدن را از خود دور کنیم؟
غذا های حاوی آب، نه تنها کالری کمتری دارند و به کاهش وزن یاری می نمایند، بلکه انتخاب مفیدی برای جلوگیری از کم آبی بدن هستند. اگرچه آب آشامیدنی برترین راه برای هیدراته کردن (تامین آب بدن) است، اما شما می توانید بدن خود را با خوردن غذا های خاص هم هیدراته کنید.
بنابر اعلام دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، استفاده از مواد غذایی زیر می تواند در تامین آب مورد احتیاج بدن موثر باشد:
- ماست: یک بسته ماست ساده حاوی 85 تا 88 درصد آب است. به علاوه این که مصرف آن احتیاج به کلسیم و بعضی از ویتامین های گروه ب مانند ویتامین ب12 و ریبوفلاوین را برطرف می نماید. برای خرید ماست، مطمئن باشید که نوع پروبیوتیک آن را برای حفظ سلامت گوارش و تقویت سیستم ایمنی بدن انتخاب می کنید.
- سالاد سبز: دو فنجان سالاد حاوی سبزیجات سبز، حاوی 15 کالری و 90 درصد آب است. این سبزیجات غنی از مواد مغذی مانند فولات، ویتامین ث، فیبر و آنتی اکسیدان ها هستند و به حفظ سلامت چشم و پوست نیز یاری می نمایند.
- توت فرنگی: غنی از ویتامین ث، فولات و ویتامین ب برای رشد سالم سلول های تازه است. توت فرنگی 91 درصد آب، زغال اخته 85 درصد آب و تمشک نیز 85 درصد آب در هر فنجان دارد.
- هندوانه: تقریبا 92 درصد از یک هندوانه را آب تشکیل می دهد. هندوانه منبع خوبی از ویتامین ث است و لیکوپن و آنتی اکسیدان موجود در آن به محافظت در برابر سرطان و بیماری های قلبی یاری می نماید.
- اسفناج: اسفناج غنی از فیبر است. بعلاوه 92درصد آب دارد. اسفناج شامل آنتی اکسیدان بوده و مصرف یک فنجان از آن در روز، 15 درصد از اندازه احتیاج به ویتامین E را برطرف می نماید.
- گوجه فرنگی: در هر زمان از سال وجود دارد. یک کاسه گوجه فرنگی را می توانید همراه با پنیر و ریجان به عنوان میان وعده مصرف کنید. گوجه فرنگی 94 درصد آب دارد و برترین انتخاب برای برطرف تشنگی در طول روز است.
- خیار: 95 درصد از یک فنجان خیار خرد شده را آب تشکیل می دهد. خیار حاوی فیبر و بعضی از ویتامین ها از جمله ویتامین ث است و مصرف یک فنجان از آن، 6 درصد از اندازه احتیاج به این ویتامین را در روز برطرف می نماید.
منبع: فرادید