از تقویت بدن تا بهبود بینایی با این میوه پاییزی
به گزارش وبلاگ تحصیل، مصرف خرمالو ایمنی بیشتر در بدن ایجاد نموده و از بروز بعضی بیماری ها پیشگیری می نماید.
به گزارش ایسنا، خرمالو میوه ملی ژاپن بوده و منبع خوبی از پتاسیم، فسفر و ویتامین C است.
در ادامه به نقل از مدیکال نیوز تودی به بعضی دیگر از فواید مصرف این میوه برای سلامتی خواهیم پرداخت.
ارزش غذایی بالا
خرمالو سرشار از مواد مغذی و مواد معدنی است. خرمالو بعلاوه منبع خوبی از فیبر، فسفر، کلسیم، ویتامین C و ویتامین A است.
یاری به بینایی
این میوه دارای سطح بالایی از ویتامین A است. مصرف ویتامین A با پشتیبانی از عملکرد هایی که بینایی طبیعی را امکان پذیر می نمایند، برای سلامت چشم مفید است.
ویتامین A بعلاوه به افراد یاری می نماید تا در تاریکی بهتر ببینند (بهبود دید شبانه) و سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت می نماید.
خواص آنتی اکسیدانی
خرمالو بعلاوه دارای فعالیت آنتی اکسیدانی بسیار بالایی بوده و از این نظر با توت فرنگی و زغال اخته قابل مقایسه است. آنتی اکسیدان ها با استرس اکسیداتیو ناشی از رادیکال های آزاد مبارزه می نمایند.
استرس اکسیداتیو می تواند نقش زیادی در ایجاد مسائل سلامتی و بیماری ها مانند سرطان، بیماری های قلبی عروقی، دیابت و ... داشته باشد. خوردن غذا های حاوی غلظت آنتی اکسیدان بالا می تواند به مقابله با تاثیر منفی رادیکال های آزاد یاری کند.
خواص ضد التهابی
خرمالو دارای خواص ضد التهابی است. مطالعه ای روی موش ها نشان داد که خواص آنتی اکسیدانی خرمالو احتمالا التهاب و بعلاوه آسیب بافتی را نیز کاهش می دهد. ویتامین C موجود در خرمالو به ایجاد اثر ضد التهابی یاری می نماید.
منبع خوبی از فیبر
خرمالو سرشار از فیبر خوراکی است و مصرف فیبر خوراکی می تواند به کاهش سطح کلسترول بد (LDL) در بدن یاری کند.
منبع: فرارو