طرز تهیه دلمه باسس انار؛ طعمی به یاد ماندنی

به گزارش وبلاگ تحصیل، مواد را در لای برگ های دلمه می چینیم و روی آن روغن می ریزیم و سس انار را با آب رقیق می کنیم و در روی آن ها می ریزیم و به مدت 45 دقیقه اجازه می دهیم دلمه ها بپزد و مزه دار شود.

طرز تهیه دلمه باسس انار؛ طعمی به یاد ماندنی

دلمه با سس انار را شما می توایند با آب انار طبیعی یا سس انار یا رب اناری که با آب انار رقیق شده است درست کنید و در همه فصل ها از خوردنش لذت ببرید.

مواد لازم:

برگ مو کنسروی یک شیشه

برنج پخته یک پیمانه

گوشت چرخ کرده 200 گرم

زرشک 3 قاشق غذاخوری

مرزه خشک 3 قاشق غذاخوری

پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری

نمک و روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا پیاز داغ را در ماهیتابه ریخته و گوشت چرخ کرده را در آن تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد.

مرزه خشک و نمک را هم به گوشت در حال تفت اضافه می کنیم و کمی با روغن تفت می دهیم تا عطر سبزی بلند شود.

برنج دم کشیده و زرشک را هم به مواد اضافه می کنیم و هم میزنیم.

به مواد یک قاشق سس انار اضافه کرده و زیر شعله را خاموش می کنیم.

مواد را در لای برگ های دلمه می چینیم و روی آن روغن می ریزیم و سس انار را با آب رقیق می کنیم و در روی آن ها می ریزیم و به مدت 45 دقیقه اجازه می دهیم دلمه ها بپزد و مزه دار شود.

منبع: فرادید

به "طرز تهیه دلمه باسس انار؛ طعمی به یاد ماندنی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دلمه باسس انار؛ طعمی به یاد ماندنی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید