طرز تهیه دلمه باسس انار؛ طعمی به یاد ماندنی
به گزارش وبلاگ تحصیل، مواد را در لای برگ های دلمه می چینیم و روی آن روغن می ریزیم و سس انار را با آب رقیق می کنیم و در روی آن ها می ریزیم و به مدت 45 دقیقه اجازه می دهیم دلمه ها بپزد و مزه دار شود.
دلمه با سس انار را شما می توایند با آب انار طبیعی یا سس انار یا رب اناری که با آب انار رقیق شده است درست کنید و در همه فصل ها از خوردنش لذت ببرید.
مواد لازم:
برگ مو کنسروی یک شیشه
برنج پخته یک پیمانه
گوشت چرخ کرده 200 گرم
زرشک 3 قاشق غذاخوری
مرزه خشک 3 قاشق غذاخوری
پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری
نمک و روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز داغ را در ماهیتابه ریخته و گوشت چرخ کرده را در آن تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد.
مرزه خشک و نمک را هم به گوشت در حال تفت اضافه می کنیم و کمی با روغن تفت می دهیم تا عطر سبزی بلند شود.
برنج دم کشیده و زرشک را هم به مواد اضافه می کنیم و هم میزنیم.
به مواد یک قاشق سس انار اضافه کرده و زیر شعله را خاموش می کنیم.
مواد را در لای برگ های دلمه می چینیم و روی آن روغن می ریزیم و سس انار را با آب رقیق می کنیم و در روی آن ها می ریزیم و به مدت 45 دقیقه اجازه می دهیم دلمه ها بپزد و مزه دار شود.
منبع: فرادید