طرز تهیه فیله مرغ استریپس ترد و پولکی
به گزارش وبلاگ تحصیل، یکی از راحت ترین غذاهایی که در منزل می توانید درست کنید، فیله مرغ استریپس است. کافی است یک سری فوت و فن یاد بگیرید تا فیله مرغ استرپس ترد و پولکی و خوشمزه گردد. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه فیله مرغ استریپس
- فیله مرغ سولیکو هشت عدد
- آرد به میزان لازم
- پودر فلفل قرمز به میزان لازم
- پودر پاپریکا به میزان لازم
- پودر آویشن به میزان لازم
- زردچوبه و نمک به میزان لازم
طرز تهیه فیله استریپس
مرحله اول
ابتدا برای تهیه فیله مرغ استریپس، فیله های مرغ را داخل ادویه بخوابانید تا کمی مزه بگیرند؛ برای این کار دو لیوان آب، یک قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز، یک قاشق مرباخوری نمک، یک قاشق مرباخوری پودر پاپریکا و یک قاشق مرباخوری پودر آویشن را داخل یه کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس فیله های مرغ را داخل مواد بخوابانید و به مدت 3 تا 4 ساعت داخل یخچال نگه داری کنید.
مرحله دوم
در این مرحله از تهیه فیله مرغ استریپس یک کاسه بزرگ بردارید و میزانی آرد داخل آن بریزید. سپس نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، پاپریکا، و آویشن را به آرد اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم
مرغ ها را از یخچال بیرون بیاورید و به آرد آغشته کنید. سپس یک کاسه آب کنار خود قرار دهید و فیله را داخل آب فرو ببرید. برای دو بار این کار را تکرار کنید؛ یعنی دوباره فیله ها را به آرد آغشته نموده سپس داخل آب فرو کنید.
مرحله چهارم
برای سومین بار فیله مرغ استریپس را به آرد آغشته کنید. حالا برای این که فیله ها حالت پولکی شوند، با دو دست تان فیله را بگیرید و در خلاف جهت هم حرکت دهید. این طوری آرد پولک پولک می گردد.
مرحله پنجم
داخل قابلمه میزانی روغن بریزید و اجازه دهید تا کاملا داغ گردد. فیله مرغ را داخل روغن بریزید و اجازه دهید تا کاملا سرخ و طلایی گردد.
بعد از سرخ شدن فیله ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته گردد.
نکات طرز تهیه
- هنگام پولکی کردن خمیر سطح فیله مرغ استریپس، دست هایتان را مثل زمانی که میت بال درست می کنید به صورت دورانی بچرخانید.
- هنگام مزه دار کردن آرد، از ادویه ها به نسبت آرد مصرفی تان بهره ببرید.